Vi har bestämt nu att Cristian ska ha hand om Sofia på måndagarna så jag får lite egentid och få chansen att vila ut. Det var däremot INTE det jag gjorde igår – jag fick ett ryck och fick städat och rensat hela min och Sofias garderober, så nu ligger hennes gamla kläder i storlek 50 ut på försäljning på vår Instagram-bloppis @sannilynnbloppis. Jag fick även städat sminkbordet och gått igenom alla väskor och skor. Så skönt!! Allt ligger i min bil nu – det blev 1 påse som ska slängas (trasiga eller smutsiga saker samt underkläder) och 2 stora Ikea-påsar med kläder som ska doneras till Erikshjälpen. Tanken är att jag och Sofia ska dit idag och förhoppningsvis kanske vi även kan få fyndat lite när vi ändå är där.

under construction
Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.