GRATTIS SOFIA PÅ 1 MÅNADSDAGEN!!

Wow, en hel månad har gått sedan hon kom in i våra liv. Vilken månad det har varit – både mycket kämpiga stunder med amningen, sömnlösheten och ovissheten att inte kunna tolka hennes skrik, men ack så mycket mer underbara stunder. Hon älskar att ligga och mysa i famnar (spelar ingen roll vems, alla får hålla henne), hon gillar musik och spela tvspel med pappa och hon älskar att äta. Nu är det extra roligt också, för nu är hon mer aktiv och nyfiken över omgivningen så vi får se mycket mer ögon och förhoppningsvis snart även ett leende.

första fotot på henne

senaste fotot på henne

Kolla bara vilken skillnad det är på fotorna! Hon har verkligen växt och det ser inte ut att vara samma unge. Imorgon ska vi till Bvc så då får vi veta hur mycket hon växt, men enligt förra veckans mått så har hon vuxit 3 cm och gått upp 500 gram. Stora tjejen ju!!

 

 

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.