God morgon! Idag står ett besök till BVC på agendan och även idag blir det att väga och mäta vår lilla tjej och se hur mycket hon växt.

Efteråt ska Cristian och Sofia åka iväg och fika med en bekant så denna mamman ska få lite egentid, vilket ska bli riktigt skönt! Planen är att ta på mig min myspyjamas, lägga mig i sängen med en drink och läsa min bok samt kolla ikapp Youtube – få skärma av lite, slappna av och tänka på annat.

Orange och Stress Away i diffusern
och boken jag läser för stunden

 

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.