Nu har jag gått in i vecka 38 (37+0) och de senaste två dagarna har jag haft sammandragningar och molvärk. Molvärken försvann idag men jag har haft mycket sammandragningar, även vid vila. Utöver det har jag även varit dödstrött, haft ont i ryggen och alldeles nyss fick jag explosiv diarré.

Dessa är, enligt Google tecken på tidig förlossning. På hemsidan jag kollade på stod det tom att det är vanligt att få diarré 1-2 dagar innan det kickar igång, för att rensa systemet och mjuka upp inför…. Stämmer detta kan det alltså betyda att hon snart kommer att komma!

OM det skulle ske inom dom närmsta dagarna, så är vi redo. Babyskyddet och babynestet ligger kvar i bilen efter vår midsommartrip och babyväskan är packad. De enda vi behöver göra är att packa kläder till oss samt de badrumsprylar och elektronik som vi behöver. Så vi är redo!!