VÅR MIDSOMMAR

Även denna midsommar spenderade vi i vår stuga i Värmland. Vi var lite oroliga över att åka upp på grund av hur jag har mått och av oro att förlossningen skulle starta, men allt gick bra och det blev en mysig långhelg. Vi tog beslutet att packa med babyskyddet, babybest och bb-väska ifall att, men det behövdes som sagt inte användas.

I stugan har vi bara tagit det lugnt och jag har vilat mycket. Trappan upp till övervåningen (där sovrummen är) renoveras och är inte i sitt bästa skick, så jag och Cristian sov i husvagnen som används när vi har gäster. Det var helt rätt beslut! Jag behövde verkligen miljöombytet och det var trevligt att umgås med mina föräldrar en sista gång innan plupp kommer. Vi åt god mat, kollade lite fotboll och på lördagen var det kanonväder så jag och Cristian åkte till sjön och badade.

Rådasjön, Hagfors

Nu är vi hemma igen och idag hade Cristian sin sista arbetsdag, så nu har han semester fram till mitten av augusti. 1 juli kommer vi sätta oss i karantän och vänta på plupp ankomst. Jag kan inte fatta att hon snart är här – bara 24 dagar kvar till BF!!

2 kommentarer

  1. Marianne

    Att bli lite ompysslad av mamma och pappa är aldrig fel!!
    Är med er i tanken! En härlig avslutning på graviditeten och lycka till med lilla plupp!

  2. udsssthw tort nkdstrw https://google.com/

    Sun Cellular

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021

Tema av Anders NorenUpp ↑