Det var en evighet jag uppdaterade bloggen och jag ber tusen gånger om ursäkt för det. Min ursäkt är som alltid, att jag inte har mått bra. Hela maj månad var jag i sängläge för jag hade så ont i ryggen och ju fler veckorna går desto värre har ryggvärken blivit, så det har varit tufft att orka göra saker. Som tur är så har vi haft några soliga dagar så jag har kunnat njuta av lite sommarvärme.

I skrivandets stund är jag gravid i vecka 35 (34+4) och som ni ser på bilden så är jag riktigt stor, vilket tar kål på min kropp. Utöver ryggvärken så har jag ligimentbesvär, ont i höger ljumske (vilket jag haft sen typ vecka 20, den vägrar försvinna!). Foglossningen har försvunnit, tack och lov… men de smärtor jag har nu gör att jag inte kan vara aktiv, göra några hemsysslor eller träffa folk och det har tärt rejält på min mentala hälsa. Jag har dykt in i depression igen och det enda jag gör om dagarna är att få dagarna att gå, genom att se på tv, sova eller kolla videos på Youtube. Så det enda jag vill nu är att hon kommer, trots att hon inte är helt färdigbakad. På fredag ska jag iallafall till min barnmorska och då ska vi kolla hur hon ligger, om hon är fixerad eller inte och jag ska även ta upp frågan om igångsättning. Jag har känt länge nu att jag inte kommer kunna orka hela vägen och hade vi fått en tid för igångsättning så hade det varit guld.Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.