Nu är det en vecka kvar innan semestern är slut och den här sommaren har varit rätt händelselös. Jag har inte gjort särskilt mycket utan mest sovit, vilat upp mig och umgåtts med vänner och familj.
Jag valde även att ta en liten paus från blogg och Youtube för att helt enkelt kunna fokusera på min hälsa och få tillbaka min ork & energi. Det har hjälpt mig mycket och jag har arbetat mycket med att hitta tillbaka till mig själv, men under min resa har jag faktiskt lyckats hitta en ny, förbättrad version av mig som jag faktiskt börjar gilla.

Däremot har jag, trots min paus börjat planera inför hösten. Det blir ingen teater i höst pågrund av Corona, så jag kommer nu ha mer tid att lägga på mina videos och bloggen. Jag har några videos planerade och även några nya ämnen som jag vill introducera. Ett ämne som ligger mig nära hjärtat är mental ohälsa, som jag vill doppa tårna i, men jag planerar även att fortsätta mina videos om infertilitet, hur vi mår efter aborten och dokumentera vår resa till föräldraskap. En tråkig nyhet är att jag kommer att hinna få min ägglossning innan Sahlgrenska öppnar igen efter sommarstängningen, så det kommer inte bli någon insättning i Augusti utan det kommer inte bli förrän tidigast september. Tråkigt men vi fortsätter att försöka bli gravida på egen hand medan vi väntar och hoppas helt enkelt på ett mirakel.

Avslutningsvis vill jag dela med mig av lite bilder som jag tagit under sommaren.Ni som följer mig på Instagram kommer att känna igen dom, men ni som ännu inte följer mig där får nu en fin sammanfattning om sommaren 2020.

KLICKA FÖR ATT STARTA VIDEO
Utsikten från Utkikstornet i Hagfors, Värmland

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.