Idag blev det en snabb tripp till jobbet för ett möte med min chef. Det är dags att återgå till arbetet så vi diskuterade mitt kommande schema och hur planerna ser ut för den kommande framtiden.
Mötet gick bra. Jag fick mitt schema och jag fick även träffat mina kollegor och några av mina elever. Som jag misstänkte så kändes det som att jag aldrig varit borta. Allt var desamma som när jag stack, vilket är skönt. Jag blev dock känslosam när jag insåg att denna veckan skulle jag diskutera min gravidledighet med chefen, INTE min återkomst 🙁

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.