Idag hände det 2 bra saker:
1. Hört från en annan ofrivilligt barnlös att Sahlgrenska nu har börjat med insättningar igen. 
2. Min mens kom! Vilket känns underbart – nu är kroppen återställd efter aborten och vi kan återigen köra igång med projekt bebis. 

Detta innebär även att det första jag ska göra imorgon är att maila Sahlgrenska för att kolla hur vi bör gå tillväga nu. Jag ska även spela in nästa Youtube video där jag ska berätta hur aborten gick till.  

Vill avslutningsvis tacka alla nya följare som ploppat i den senaste veckan. På Youtube är det 100 nya följare och på Instagram är vi nu uppe i hela 300 följare, vilket är ofattbart. Tack! 💜 

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.