När vi blev gravida fick vi bebissaker av våra bästa kompisar som deras dotter inte längre använder. Det var bland annat en badbalja, lite kläder, babynest, amningskudde, babysitter, bärsele mm. De har stått i vårt sovrum i väntan på användning men imorse samlade vi ihop dom och slängde in i förrådet. Det var tufft. Det slutade med att jag satt på golvet och grät… men nu känns energin i sovrummet bättre och vi behöver inte längre ständigt påminnas av vår förlust 💔

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.