Ännu en jobbig natt har gått mot sitt slut. Inatt drömde jag att jag fick missfall, så jag var väldigt rädd när jag vaknade. Det första jag gjorde var att leta upp min doppler och letade upp bebisens hjärta och jag fann den utan problem, tack och lov. 

Imorgon är det äntligen dags för ett ultraljud. Vi ska till Borås för ett TUL (tidigt ultraljud) och det är vårt första via mödravårdscentralen. Vi gjorde ett TUL med Sahlgrenska i v.8 för att kolla att IVFen blivit rätt och att embryot inte fastnat fel. Då fick vi se en liten jordnöt med ett tickande hjärta. Det var för tidigt att höra hjärtat, men vi såg tydligt att det slog. Denna gången kommer vi vara i v14 och det ska bli så spännande att få se en bebis denna gången istället för jordnöten som vi såg sist. Om ultraljudet går bra är även planen att göra graviditeten officiell på våra privata sociala medier, vilket känns jättespännande! 

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.