Idag är det måndag, 5dpo och helgen har varit helt fantastisk! I fredags var det konsert med syster och maken med Backstreet boys och på lördagen och söndagen var vi med Cristians släkt för födelsedagskalas och dop.En händelserik och mysig men jag har verkligen mått skit! Min kropp har INTE varit på min sida! Jag har haft EXTREM illamående i en veckas tid nu (i den mån att olyckor hänt ett flertal gånger). Det började i måndags med migränkänningar och illamående på kvällen och sen dess har det bara blivit värre och värre. I torsdags hämtade vi svärfar på flygplatsen och jag fick mellanlanda på toan – mycket trevligt! Inatt fick jag igen migränkänningar, vilket resulterade i dålig sömn och jag känner även nu att jag behöver mellanlanda på toan.  Men utöver mitt mående har jag lyckats njuta av helgen. Det är intressant vad fina kläder, smink och ett fejkleende kan göra för att lura folk att man mår bra. På fredagen åts det lyxmiddag och sedan var det konsert på Scandinavium som gällde. Kan inte säga att jag är ett hardcore-fan av BSB men det var en bra konsert och jag blev glatt överaskad av stämningen och uppträdandet. 

På lördagen tog jag och maken bilen upp till Eskilstuna för att besöka hans syster och hennes familj för kalas av hennes numera 5 åring. Det bjöds på tacos, tårta och en massa kortspelande. Mycket trevligt!På söndagen packade vi in allesammans i minibussen och begav oss mot huvudstaden. Nästa systers lilla tös hade dop. Vi åkte till Boo kyrka i Nacka för dop och högmässa.  Detta var min första högmässa och det blev mycket känslor kring det. Jag har aldrig varit en religös person och jag har alltid känt mig obekväm i kyrkor. Men igår var det någonting som hände inom mig. Jag kände en frid i kyrkan. Under nattvarden gick jag och Cristian fram och tände ett ljus för vårt framtida barn. I början kände jag mig otroligt löjlig, men när vi tände ljuset var det som att all oro och frustration sköljde ur mig och jag fick ett nytt hopp om framtiden. På kvällen gjorde jag även någonting jag inte gjort på över 15 år – jag bad!

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.