I onsdags hade jag min första arbetsdag efter sjukskrivningen och Gud vilken tuff vecka det har varit. Jag har jobbat 4h om dagen nu, för att komma in i rutinen igen. Låter inte alls mycket, men tufft har det varit – både mentalt och fysiskt. Men jag klarade det och jag har en känsla av att nästa vecka kommer bli enklare. 
Under min sjukskrivning har jag sökt lite nya jobb, mest för att kolla vad som finns. Jag har varit på 3 intervjuer och det har känts bra. Däremot nu när jag är tillbaka på jobbet börjar jag tveka och det är svårt att veta vad jag vill göra. Jag älskar eleverna och kan lätt stanna för dom, men hösten är så oviss just nu gällande personal, klasserna och ledningen att man blir orolig över det som komma skall… Men jag har sagt att jag ska stanna till skolavslutningen så får vi se vad som händer efter det. 

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.