Idag tog jag det stora steget att lägga till ännu en plattform i mitt CV. Från och med idag är jag en Youtuber och i min allra första video pratar jag om min infertilitet och resan fram till vårt läkarbesök. Det var riktigt svårt och ett jobbigt ämne att sitta och prata om, men i överlag är jag nöjd och taggad över framtida videor.

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.