Jag har i flera år nu varit facinerad av kristaller. Jag har samlat på mig några under åren och nu tänkte jag använda några som är bra under graviditet och att bli gravid. Det kan ju inte skada, ellerhur? 
Mina favoriter är:

▪Månsten som ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättar naturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att den balanserar de kvinnliga hormonerna

▪Rosenkvarts är en sten för ovillkorlig kärlek och hjälper fertilitetsproblem. Den hjälper också kroppens läkning efter förlossningen och graviditeten. 

▪Granat används för beskydd och motverkar missfall. 

▪Jade skyddar mot skada och underlättar hela graviditeten och förlossningen. 

▪Vit kalcedon sägs ha bildats av spillda mjölkdroppar från Moder Maria när hon ammade Jesus och hjälper att förbereda kroppen inför förlossningen och hjälper mjölkproduktionen. 

Har ni några erfarenheter av kristaller? Har dom hjälpt? 

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.