Nu är min tid att ta Letrozol över. Det har inte varit några problem alls och jag har inte märkt av några biverkningar, vilket är skönt. Om några dagar förväntas ägglossningen komma och jag både temtar och tar tester för att inte missa det. 
Nu de senaste veckorna kommer antagligen inte finnas så mycket att uppdatera om, då det nu bara är att ha sex och hoppas.

Vill ni ha koll på mig under tiden och följa mig mer nogrannt så är min Instagram Sannilynn.

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.