Trots att nyheten om min infertilitet tog hårt på mig måste jag säga att de senaste dagarna har varit fantastiska. Jag har förvisso börjat med antidepressiva igen och sömntabletter men jag har återfått energi och motivation i min vardag, vilket känns otroligt. Det går bra på jobbet, jag och maken är som nykära igen och vi har fått ett lugn. Denna cykeln har jag även inte analyserat varenda grej min kropp gör, utan är helt övertygad om att jag inte kommer bli gravid denna gången. Detta behövds också för att få nya krafter till nästa vecka då vi ska börja med medicinen som förhoppningsvis ska ge mig en ägglossning. 

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.