De senaste 2 veckorna har jag mått dåligt. Förutom en blödning när jag var 6dpo (som jag verkligen hoppas är en implantionsblödning) har jag även varit ovanligt trött, tålamodet har varit på minus och de senaste dagarna har jag varit i sängläge med trötthet, snurrighet och igår svimmade jag. Utöver detta har jag haft de vanliga PMS symptomen såsom ömma bröst och mensvärk. Imorgon har jag förväntad mens och trots att jag inte hoppas så kan jag samtidigt inte sluta drömma om att få se det magiska plusset. Det hade varit så underbart att berätta för våra familjer på julafton att vi är gravida och att slippa. Gud, jag hatar denna väntan men på lördag vet jag äntligen om mina aningar stämmer. Snälla, låt min dröm bli sann!  

Share:
Written by Sannilynn
Jag heter Sandra, min man heter Cristian och vi är ett gift par från Göteborg. Efter 2 års tid av ofrivillig barnlöshet, infertilitetsutredningar och 1 IVF blev vi hösten 2019 gravida med vårt första barn. Vi fick däremot göra abort i vecka 22 då avvikelser hittades i fostrets hjärna. Följ vår resa till att bli föräldrar, se videos om våran infertilitetsresa och få ta personlig del av vår vardag, våra tankar och rädslor för framtiden.